Nosaltres

Art i flor floristes casaments

Coneix-nos, comparteix i deixa'ns treballar per tu per a crear la teva visió

No podem parlar d’Art i Flor sense fer referència a la Pepita Esquena, qui va iniciar aquesta aventura obrint una botiga de materials decoratius i plantes a Torroella de Montgrí.
Gràcies a l’estima i dedicació que va destinar al projecte, a la seva vocació artesanal i habilitats artístiques va traspassar aquesta mateixa passió tant a la seva filla Lourdes, com a la seva neta Mercè, fent que avui dia puguem ja parlar de tres generacions dedicades al món floral.

Des del nostre taller floral, localitzat a les afores del poble de Rupià, creem experiències florals úniques i creatives per a casaments, esdeveniments o qualsevol ocasió especial. 

Del nostre cultiu a la teva ocasió especial

Cultius propis

Tota la delicadesa d'allò fet a mà

Ens encanta la nostra feina, i és que les dues gaudim projectant, provant i executant projectes florals tan diversos, creatius, i artesanals com els que ens ofereix el sector dels casaments.

És molt gratificant poder utilitzar les flors que un mateix cultiva, per a les nostres creacions florals. És un món que ens apassiona de principi a fi, i ens inspira profundament.

Amb cada arranjament, traslladem l’amor i la bellesa de la natura als espais, fent que cada moment sigui màgic i inoblidable. La nostra dedicació i atenció als detalls ens distingeixen, i treballem incansablement per aportar una dosi d’elegància i sofisticació a cada ocasió. Ens encanta formar part dels moments més importants de la vida dels nostres clients, i ho fem amb el cor ple de flors.